Hvad er Head RC?
Head RC er en specialforretning med fokus på radiostyrede luftfartøjer der primært sigter på privat anvendelse.

Vores ideer om service tager udgangspunkt i, at du som pilot har let og hurtig adgang til de mest kvalitative og spændende mærker som branchen kan byde på, samt at vi kan tilbyde dig en meget kvalificeret rådgiving indenfor RC flyvning og de produkter vi fører.

Vores fokus er på fastvingede fly og helikoptere samt tilbehør hertil. Vi hører meget gerne fra dig hvis der er mærker eller varetyper du savner i vores sortiment.

Tilbage til toppen af siden
Hvad betyder Head RC?
Der ligger flere ideer bag navnet. Den mest fremtrædende ide er at udtrykke vores ambition om at have kompetence som en vital del af hvad vi kan tilbyde dig som kunde.

Tilbage til toppen af siden
Hvor holder Head RC til?
Head RC har 3 adresser. Vores lager i Hvidovre i København, telefon- og emailsupport i Frederikshavn samt Norsk administration lige uden for Oslo.

Tilbage til toppen af siden
Om Head RC's webshop
Head RC’s webshop er udviklet fra bunden til vores aktiviteter. Vi har tilstræbt at automatisere og forenkle så mange af de bagvedliggende rutiner som muligt - fakturering, indkøb, prisdannelse og meget mere.

Sitet og shoppens funktionalitet udvikler sig hele tiden og vi lytter opmærksomt til al feedback vi modtager. Det betyder, at du har en vis indflydelse på hvordan sitet skal virke og vi vil meget gerne høre fra dig med ideer og ønsker.

Vi har sat os selv en række mål for hvordan vi ønsker at drive shoppen som vi gerne vil fortælle om:
  • Vi vil gerne fastholde og dele den produktviden som vi løbende opsamler i et online univers som du har adgang til døgnet rundt
  • Lager status skal være live på alle vores produkter i kataloget
  • Er hovedparten af varene på din ordre på lager så sender vi straks, og eftersender dig resten ganske gratis
  • Vi bestiller op til flere gange om ugen fra de samme leverandører - det sikrer dig meget korte ventetider ved bestillingsvarer eller restordrer.
  • Betal med kreditkort, med bankoverførsel eller ved afhentning.
  • Få ordren leveret til dit arbejde eller til en PakkeShop. Afhent gratis.
  • Vi har ingen kreditkort-gebyrer. Brug dit VISA eller Mastercard online helt gerbyrfrit.
  • I visse tilfælde vil vi gerne levere fragtfrit

Tilbage til toppen af siden